Ζέλικο Ομπράντοβιτς Παναθηναϊκός: «Γέφυρες» επικοινωνίας με τον Σέρβο προπονητή

0
63

Ζέλικο Ομπράντοβιτς Παναθηναϊκός: Μπορεί να είναι νωπή η απόφαση του Ρικ Πιτίνο να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στις ΗΠΑ υπογράφοντας εκεί συμβόλαιο συνεργασίας με το κολλέγιο της Αϊόνα, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δείχνουν να ξεπερνούν άμεσα το σοκ. Η διοίκηση του συλλόγου εν μέσω παράλληλα και της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά από απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου να καταπολεμηθεί η εξάπλωση του κορωνοιού έχει τον χρόνο να αναζητήσει και να καταλήξει στην ιδανική επιλογή.

Μία από αυτές, όπως αναφέρει το trifilara.gr είναι και αυτοί του Μίδα των «Πράσινων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής μπορεί πριν μερικά χρόνια να μην αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο από το «Τριφύλλι» ωστόσο σήμερα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει αισθητά, τόσο που το σενάριο νέας συνεργασίας δεν θα έμοιαζε απίθανο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε με το φινάλε της σεζόν. Ο κύκλος στον τουρκικό σύλλογο φαίνεται πως έχει κλείσει για τον Σέρβο, με την ομάδα τη φετινή σεζόν να πραγματοποιεί μέτρια ως κακή πορεία για τα δεδομένα της. Αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με ενδεχόμενη επιστροφή του Ζέλικο στην Αθήνα, αν και μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από τα ρεπορτάζ κανένα ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός σε κάθε του δήλωση η οποία αφορά το κεφάλαιο Παναθηναϊκός φροντίζει να θυμάται τις αξέχαστες στιγμές εκθιάζοντας όλα τα καλά που πέρασε τιμώντας το «Τριφύλλι» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οπότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει το σενάριο.

Πηγή: Pagenews.gr