Ζέτα Μακρυπούλια: «Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά στη Σκύρο»

0
77

Ζέτα Μακρυπούλια: «Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία. Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω). Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί;»

Η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο πριν ξεκινήσει για ακόμη μια σεζόν το «Rouk Zouk» έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τις αγαπημένες της εκκλησίες. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τη Σκύρο, στην οποία είναι μαυρισμένη, ξυπόλητη με μαγιό και γυαλιά.

«Αγαπώ τα ξωκλήσια που βρίσκονται πάντα στα πιο όμορφα σημεία! Όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό με τους γονεις μου, η μαμά μου συχνά πυκνά με έστελνε στην εκκλησία να ανάψω τα καντήλια και να λιβανίσω. Μου άρεσε θυμάμαι αυτή η διαδικασία και κυρίως απολάμβανα την ησυχία που έχει ένα τέτοιο μέρος χωρίς λειτουργία και κόσμο. Ένιωθα μια ασυνήθιστη γαλήνη!»

«Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία. Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω). Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί; Το συγκεκριμένο είναι το ξωκλήσι του Αγίου Ερμολάου σε μια βραχονησίδα μόνο του. Στην Σκύρο! Πανέμορφο! Δυστυχώς, αν και έκανα μισή ώρα κουπί, δεν το είδα μέσα. Κάθισα όμως αρκετά έξω, γιατί είχε πανέμορφη θέα! Αυτά. Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!» έγραψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr