Ζήτω η 25η Μαρτίου: Το μήνυμα του Ολυμπιακού για την επέτειο της επανάστασης του 1821

0
47

Ζήτω η 25η Μαρτίου: Μπορεί η φετινή επέτειος να μην τιμάται όπως πάντα μιας και ο κορωνοϊός κατάφερε να ματαιώσει κάθε πατροπαράδοτη δραστηριότητα. Η κυβέρνηση προ ημερών είχε κάνει σαφές πως αναστέλλεται κάθε εκδήλωση για την επέτειο της επανάστασης του 1821, ενώ από τη Δευτέρα έθεσε σε εφαρμογή την απαγόρευση κυκλοφορίας ρίχνοντας αποκλειστικά το βάρος στην καταπολέμηση και μη εξάπλωση του φονικού ιού που μαστίζει τον πλανήτη.

Έτσι οι Έλληνες περιορίζονται σήμερα στο να γιορτάσουν την επέτειο από το σπίτι. Αυτό ωστόσο δεν παύει να διατηρεί ψηλά των φρόνιμα των Ελλήνων πολιτών, καθώς κανείς δεν ξεχνά αυτά που πέρασαν οι πρόγονοί μας πριν περίπου 200 χρόνια προκειμένου εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.

Στο κλίμα της ημέρας εκτός από φορείς και δήμους κινήθηκαν και αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι, τηρώντας την επέτειο ανεβάζοντας στους κοινωνικούς λογαριασμούς βίντεο και μηνύματα ενότητας στον ελληνικό λαό. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ολυμπιακός, με τους «Ερυθρόλευκους» να περνούν μέσω του λογαριασμούς τους στο Twitter το μήνυμα απλά και λητά χρησιμοποιώντας πέραν των ελληνικών και τα αγγλικά.

Με την γαλανόλευκη να κυματίζει, οι Πειραώτες έγραψαν «Ζήτω η Ελλάδα» με το μήνυμα αυτό να φθάνει σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

Πηγή: Pagenews.gr