Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [10/08/2020 – 16/08/2020]

0
19

Από τις 15 Αυγούστου έως τις 14 Ιανουαρίου, ο επαναστατικός Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Ίσως επανεκτιμήσετε το πώς βρίσκετε ευκαιρίες για να μαθαίνετε, να προωθήσετε την προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα πορεία, που θα αλλάξει την οπτική σας για τον κόσμο. Ωστόσο, να είστε ανοιχτοί σε ιδέες άλλων και πηγές που συνήθως βασίζεστε. Στις 16 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας συναντά αρμονικά τον ευέλικτο Άρη στον 8ο οίκο σας των δεσμών και του σεξουαλισμού. Μπορεί να νιώσετε σίγουροι για τις βαθύτερες, πιο φλογερές επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Το να καταλάβετε τι θέλετε και πώς να το εκφράσετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο, θα σας συναρπάσει!

Ζυγός 

Στις 12 Αυγούστου, η Σελήνη στον 8ο οίκο σας των δεσμών σχηματίζει τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Η επικέντρωση στα συναισθήματα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκρύψετε δύσκολες καταστάσεις από τους αγαπημένους σας. Εάν θέλετε έναν διάλογο από καρδιάς, αυτή είναι ευεργετική ημέρα για να τον ξεκινήσετε. Με λίγη περισσότερη δουλειά και δείχνοντας φροντίδα, μπορείτε να φτάσετε σε μια θεραπευτική λύση. Από τις 15 Αυγούστου έως τις 14 Ιανουαρίου, ο επαναστάτης Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Θα σκέφτεστε πώς αλληλεπιδράτε με τους άλλους, σε ένα πιο οικεία φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο. Εάν θεωρείτε πως ένας δεσμός δεν είναι αμοιβαίος, επανεκτιμήστε αν αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σας!

Σκορπιός

Από τις 15 Αυγούστου έως τις 14 Ιανουαρίου, ο επαναστάτης Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, που δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά. Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι ή καταπιεσμένοι, ίσως είναι καιρός να απομακρυνθείτε. Στις 16 Αυγούστου, ο ευέλικτος Άρης που σας συγκυβερνά θα κινείται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Από εκεί θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον εγωκεντρικό Ήλιο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Αντιμετωπίστε τις καθημερινές υποχρεώσεις, ενώ επιδιώκετε μια προαγωγή, ανάληψη περισσότερων ευθυνών ή άλλη εξέλιξη της καριέρας σας. Η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σας θα είναι τονωμένος. Σίγουρα οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σας θα εντυπωσιαστούν και θα θέλουν να συνεργαστείτε!

Τοξότης 

Στις 13 Αυγούστου, ο ευέλικτος Άρης στον 5ο οίκο σας της έκφρασης, σχηματίζει τετράγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Ίσως ενοχληθείτε αν οι προσπάθειες για χαρά και δημιουργικότητα εξουδετερώνονται από εξωτερικές δυνάμεις. Σκοπεύετε να αναλάβετε τα ηνία σε ένα δημιουργικό έργο ή αισθάνεστε ότι οι καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις είναι καταπιεσμένες; Πρέπει να υπερασπιστείτε τις ανάγκες σας. Ίσως αυτή η στιγμή να είναι μια δοκιμή, για να καταλάβετε πώς θα επιτύχετε τους στόχους σας με περισσότερη σύνεση. Στις 16 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 5ο οίκο σας. Τώρα θα νιώσετε ότι η φωνή σας έχει ακουστεί, οι προσπάθειές σας τελικά αναγνωρίζονται και ανταμείβονται!

Αιγόκερως

Στις 12 Αυγούστου, η Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει ένα γλυκό τρίγωνο με τον σοβαρό Κρόνο στο ζώδιό σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να κάνετε μια συζήτηση από καρδιάς με ένα ιδιαίτερο άτομο. Μπορείτε επίσης να περάσετε χρόνο με ένα αγαπημένο άτομο που σας έχει ανάγκη. Αν αξιοποιήσετε τη σοφία και τις γνώσεις σας, θα βρείτε συναισθηματικά ευχάριστους τρόπους για όλους τους εμπλεκόμενους. Από τις 15 Αυγούστου έως τις 14 Ιανουαρίου, ο ανατρεπτικός Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομάντζου. Ξανασκεφτείτε τον τρόπο που εκφράζεστε δημιουργικά. Εάν διαθέσετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε τη δουλειά και τη ζωή σας, θα νιώσετε απαραίτητο να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας!

Υδροχόος

Από τις 14 Αυγούστου έως τις 14 Ιανουαρίου, ο ευέλικτος Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Ίσως ήδη αλλάζετε την οπτική της αλληλεπίδρασης με την οικογένεια, είτε τι αποτελεί το σπίτι σας. Αισθάνεστε να συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές; Πάρτε βαθιές ανάσες, κρατήστε ημερολόγιο ή ενταχθείτε σε θεραπευτικές συνεδρίες. Αφεθείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, χωρίς να πιεστείτε να κάνετε μια αλλαγή τώρα. Ίσως να είναι απελευθερωτικό. Στις 16 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 3ο οίκο σας των επαφών. Η επικοινωνία με έναν συνάδελφο, έναν φίλο ή άλλο σημαντικό πρόσωπο για ένα μεγάλο έργο, θα είναι εύκολη αυτή την τόσο παραγωγική στιγμή!

Ιχθύες

Στις 12 Αυγούστου, η Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Η ευαισθησία και η εργασιακή ηθική σας, σάς καθιστούν τέλειους διαιτητές σε τυχόν συγκρούσεις μεταξύ συναδέλφων ή φίλων. Στις 16 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας σχηματίζει τρίγωνο με τον ευέλικτο Άρη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σας είναι εύκολο να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνετε πιο παραγωγικοί. Θα φέρετε σε ισορροπία το σπίτι και τη δουλειά σας, θα επιδιώξετε τις πιο επικερδείς ιδέες είσπραξης χρημάτων. Η εγρήγορση και τα κίνητρα θα σας γεμίσουν χαρά και θα θέλετε να συζητήσετε τα συναρπαστικά σας σχέδια. Κάντε το!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr