Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [31/08/2020 – 06/09/2020]

0
149

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή ένα πιθανό… Οι ευκαιρίες για μια ρομαντική φυγή θα είναι περισσότερες, για να κάνετε ένα διάλειμμα από την κρύα και σκληρή πραγματικότητα. Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας των εσόδων. Τώρα αυξάνονται τα κίνητρα για να ερευνήσετε νέους τρόπους αύξησης της ταμειακής σας ροής. Ίσως βρείτε έξυπνες πρακτικές για να αναπτύξετε το χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιό σας. Καλή είναι μια ατομική έρευνα – αλλά μην υποτιμάτε τη δύναμη της σύνδεσης με ειδικούς και φίλους για το θέμα.

Ζυγός 

Από τις 5 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει το ζώδιό σας. Πρόκειται για μια έκρηξη πνευματικής ενέργειας! Είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την έρευνα ή την κοινωνικοποίηση με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένα σας άτομα. Εάν έχετε επιθυμήσει τους συναδέλφους ή τον κλειστό κύκλο των φίλων, κανονίστε μια διαδικτυακή ή ασφαλή δια ζώσης συνάντηση. Θα είναι ένας γλυκός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την επικοινωνιακή ενέργεια. Επίσης, πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για τις στρατηγικές επίτευξης των προσωπικών σας στόχων. Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Το γεγονός θα ενισχύσει την κοινωνική ατμόσφαιρα: Σας αναμένει ένα πιο εύκολο διάστημα για να συνδεθείτε με άλλους, ώστε να συνεργαστείτε και να εκτελέσετε ομαδικά έργα!

Σκορπιός

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ειδυλλίου και της έκφρασης. Ίσως να παραμερίσετε τη χαρά, την παιχνιδιάρικη διάθεση και τη δημιουργικότητά σας, για να εστιάσετε στις μονότονες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θα θελήσετε να πατήσετε παύση σε επαγγελματικά έργα, προκειμένου να φροντίσετε τον εαυτό σας με έναν πιο ευγενικό και τρυφερό τρόπο. Διαθέσετε χρόνο αυθορμητισμού σε ένα σημαντικό πρόσωπο, πιθανό συνεργάτη ή στενό φίλο: Θα αποδειχθεί ευχάριστη και συναισθηματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία! Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα αυξηθεί η γοητεία σας προς ανωτέρους… Και αυτό θα βοηθήσετε τις όποιες κρίσιμες συνομιλίες ή επίσημες διαπραγματεύσεις!

Τοξότης 

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 4ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα νιώσετε υποχρεωμένοι να μιλήσετε για ένα σκληρό συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αν ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, θα βοηθήσει στο να θεραπευτείτε και να προχωρήσετε. Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 27, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Φροντίστε να ανταλλάξετε σημειώσεις με συναδέλφους, για τα σπουδαιότερα και πιο συναρπαστικά σας βήματα. Αυτή η επικοινωνιακά συνεργατική ατμόσφαιρα, θα διευκολύνει τη δημιουργία λαμπρών σχεδίων και την εκτέλεσή τους από την ομάδα. Εάν θέλετε να διαθέσετε χρόνο και ενέργεια για να κάνετε τη διαφορά σε πιο συλλογικό επίπεδο, θα πάρετε το πράσινο φως για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες και να οργανωθείτε!

Αιγόκερως

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι, σαν να χρειάζεστε ένα μεγάλο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Διαθέστε χρόνο στο να καταγράψετε σκέψεις στο ημερολόγιό σας ή να περιπλανηθεί το μυαλό σας: Η διαδικασία θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις, για να αποκτήσει η καθημερινότητά σας περισσότερη ισορροπία… Και αυτό θα ωφελήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας! Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των συναισθημάτων και της οικειότητας. Τώρα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να συνδεθείτε με κάποιο ιδιαίτερο άτομο… Ιδανικά, με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο, σωματικά και πνευματικά. Να είστε ανοιχτοί για όσα έχετε στην καρδιά σας, θα αισθανθείτε ενδυναμωμένοι!

Υδροχόος

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Μήπως διχάζεστε ανάμεσα στο να διατηρείτε χαμηλό προφίλ και να ασχολείστε με τα τρέχοντα εργασιακά θέματα; Νιώθετε ότι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, που να αντανακλά τις αξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει όσα λέει η διαίσθησή σας. Κρατήστε σημειώσεις και σύντομα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε! Στις 2 Σεπτεμβρίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας του σπιτιού. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον κυρίαρχο Κρόνο από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η ηρεμία με την οποία χειρίζεστε τις υποχρεώσεις σας, βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι. Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα θα θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Οι κοινές σας δραστηριότητες θα σας προσφέρουν πραγματική ικανοποίηση!

Ιχθύες

Την 1η Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Νιώθετε ότι βάζετε την ευημερία των άλλων πάνω από τη δική σας; Αν η αυτοεξυπηρέτηση βρίσκεται στο παρασκήνιο, χωρίς αμφιβολία είστε απογοητευμένοι. Είναι ώρα να βρείτε χώρο για να απολαύσετε όσα σας αναζωογονούν και ανυψώνουν το πνεύμα σας. Σύντομα θα νιώθετε πολύ πιο συγκεντρωμένοι! Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας και της ευεξίας. Το έδαφος προετοιμάζεται για να μοιραστείτε πιο ξεχωριστές στιγμές με φίλους, συναδέλφους ή αγαπημένους σας σε καθημερινή βάση. Θα είστε πιο συνεργάσιμοι για να ολοκληρώσετε τη λίστα εκκρεμοτήτων σας, όπως και να βρείτε νέους τρόπους ενίσχυσης της ισορροπίας στα επαγγελματικά σας!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr