Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [14/12/2020 – 20/12/2020]

0
33

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι με εσάς καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Γιατί θα είστε ασυνήθιστα διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Από τη Δευτέρα ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, παρουσιάζονται εξαιρετικές ευκαιρίες για να επιδείξετε τον εαυτό σας. Αλλά μην εκπλαγείτε αν η παρορμητικότητα σας κάνει κάπως πιο αναποφάσιστους. Από το απόγευμα της Τετάρτης ως την Παρασκευή, επιστρέφετε στον ελεγχόμενο και αναλυτικό εαυτό σας. Ωστόσο, αυτό θα μετριαστεί από τη σχεδόν αδιάκοπη περιέργειά σας που πρέπει να την αφήσετε να τρέξει. Το σαββατοκύριακο ξεκινάτε ευδιάθετοι και ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων, ακόμα κι αν φαίνεται ότι η χαλάρωση είναι ρίσκο.

Ζυγός 

Νιώθετε ότι έχετε διάθεση για φλερτ; Θα είστε πηγή ρομαντισμού καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Από τη Δευτέρα ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, θα έχετε αμέτρητες φάσεις κοινωνικοποίησης και ανάμειξης σε όσα συμβαίνουν. Απολαύστε την προσοχή των άλλων – και μην εκπλαγείτε όταν βιώσετε περισσότερες ρομαντικές στιγμές. Από το απόγευμα της Τετάρτης έως την Παρασκευή, θα στρέψετε την προσοχή σας από τους ανθρώπους στα πράγματα. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας, για να προσαρμόσετε τα πράγματα στις ανάγκες σας. Αποφύγετε να φανείτε τσιγκούνηδες. Αυτό το σαββατοκύριακο, οι σκέψεις και οι ιδέες σας είναι αξεπέραστες. Οι άλλοι θα κρατήσουν κάθε εντυπωσιακή λέξη σας.

Σκορπιός

Ίσως να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στον διανοητικό σας ορίζοντα καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Μια εσώτερη ανησυχία δεν αφήνει ήσυχα τα συναισθήματά σας. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Από τη Δευτέρα ως το πρώτο μισό της Τετάρτης, προτιμήστε να στραφείτε μέσα σας και να μην δίνετε σημασία σε εξωτερικά ερεθίσματα. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πιο γρήγορα, όταν έχετε χρόνο να σκεφτείτε. Από το απόγευμα της Τετάρτης έως την Παρασκευή, φουντώνει η μυστηριακή μαγεία και ο προσωπικός σας μαγνητισμός… Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από θαυμαστές. Το σαββατοκύριακο να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει τη στιγμή.

Τοξότης 

Η κατάσταση που επικρατεί, θα γίνει ξεκάθαρη καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η διαίσθησή σας είναι οξυμένη αυτή την περίοδο. Από τη Δευτέρα ως το πρώτο μέρος της Τετάρτης, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε μεγάλα σχέδια. Αλλά από το απόγευμα της Τετάρτης έως την Παρασκευή, ο ρυθμός σας θα αρχίσει να επιβραδύνεται. Η συνήθως διασκεδαστική σας διάθεση πρέπει να μειωθεί, να επιδιώξετε την εσωστρέφεια. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να σκεφτείτε όσα πραγματικά θέλετε. Τα όνειρά σας θα είναι σημαντικά. Αυτό το σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο σε μια όμορφη παρέα. Θα περάσετε θαυμάσια καθώς θα περιβάλλεστε από φίλους.

Αιγόκερως

Αναλάβετε δράση. Το φιλόδοξο πνεύμα σας δεν γνωρίζει όρια καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης είστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ακόμα κι αν οι άλλοι δεν μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας, θα θαυμάζουν όσα μπορείτε να κάνετε. Από την Τετάρτη το απόγευμα έως την Παρασκευή, θα νιώσετε ότι έχετε ιδιαίτερες δυνατότητες και δεξιότητες σχεδιασμού. Χρησιμοποιήστε τις για να οργανωθείτε και να παγιώσετε τυχόν αποφάσεις που καθυστερείτε. Το σαββατοκύριακο σκεφτείτε γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σας. Τι πραγματικά θέλετε να κάνετε; Θα βρείτε απαντήσεις αλλά και την πρώτη φαεινή ιδέα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Άραγε σταματάτε ποτέ να κάνετε φίλους; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αυτή η φυσική σας ικανότητα θα σας οδηγεί σε νέους ανθρώπους και σε νέες καταστάσεις. Μέχρι και το πρώτο μέρος της Τετάρτης, θα βιώσετε καινούργια πράγματα και θα έχετε επαφές με άτομα που δεν συνηθίζετε. Από το απόγευμα της Τετάρτης έως και την Παρασκευή, το μυαλό σας θα εστιάσει σε σκέψεις για την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Μην διστάσετε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε… Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από το ασταθές κοινωνικό σας πρόγραμμα, να αφιερώσετε χρόνο μόνο στον εαυτό σας. Αυτό το σαββατοκύριακο βρεθείτε με φίλους και όποιον θέλετε να κάνετε φίλο.

Ιχθύες

Αφήστε πίσω τα παλιά, ασχοληθείτε με τα νέα γεγονότα της ζωής σας. Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα σε μια συνεργασία, απλώς κοιτώντας τα με νέα οπτική. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης θα έχετε ευκαιρίες να εξομαλύνετε διαφορές και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Βέβαια, αυτό απαιτεί να επιλέξετε έναν νέο δρόμο και τον ακολουθήσετε. Από το απόγευμα της Τετάρτης έως και την Παρασκευή, ίσως νιώσετε μια συναισθηματική αναστάτωση. Μην την θεωρήσετε εμπόδιο, είναι μια ευκαιρία να επιβεβαιωθείτε… Και να βρείτε τα πατήματά σας, ακόμα κι αν σημαίνει να κάνετε κάποια αντεπίθεση. Αυτό το σαββατοκύριακο, κάντε το σωστό. Ακολουθήστε τη συνείδησή σας και θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr