Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [28/03/2021– 03/04/2021]

0
52

Οι σταδιακές βελτιώσεις αποδίδουν. Αυτήν την εβδομάδα, δουλεύετε με επιτυχία. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο των οικονομικών σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε περισσότερες ευκαιρίες από το συνηθισμένο για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ανακαλύψετε πρόσθετες πηγές εσόδων. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο κυβερνήτης σας Ερμής, στον οίκο των σχέσεων, σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να έχετε μια ρομαντική συνάντηση. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική για σας. Αν ψάχνετε για σχέση, αυτή είναι μια καταπληκτική ενέργεια για να κάνετε μια υπέροχη γνωριμία. Θα ήταν καλή ιδέα να ψάξετε στους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και να «κλείσετε το μάτι» στα άτομα που θεωρείτε ελκυστικά.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι κάνουνε σειρά για να σας βοηθήσουν. Στις 28 Μαρτίου, γίνεται η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το γεγονός, σηματοδοτεί την πιο σημαντική περίοδο για σας, αυτή τη χρονιά. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε μεγάλη τύχη και αρκετή βοήθεια. Μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να κάνετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της καθημερινότητας κάνει σύνοδο με τον οραματιστή Ποσειδώνα. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, ποια είναι η ιδανική μέρα για σας. Με αυτόν τον τρόπο, ευθυγραμμίζεστε με το νόμο της έλξης.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για σας, αυτήν την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο της διαίσθησης. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ίσως θελήσετε να μάθετε το μέλλον σας. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης, δημιουργεί μια σύνοδο, με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μια ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας είναι στο πρόγραμμα! Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε μεγάλη χημεία και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει γρηγορότερα.

Τοξότης 

Αυτήν την εβδομάδα, έχετε στη διάθεσή σας, περισσότερους από έναν δρόμους, για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό, φωτίζει τον οίκο της φιλίας. Υπήρξαν αρκετές προκλήσεις το τελευταίο 12μηνο για κάποιον τόσο αλαζονικό όσο εσείς. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δίνετε έμφαση στην προσέγγιση φίλων, με τους οποίους δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το διαδίκτυο ή προσωπικά. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να μην είστε πλέον σίγουροι, αν θέλετε να συνεχίσετε να μένετε στο ίδιο σπίτι. Πιθανόν το Σύμπαν να σας δώσει κάποιες ενδείξεις, πως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, οι πόρτες ανοίγουν εύκολα για σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό φωτίζει τον οίκο της καριέρας σας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, είστε ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτοι με όλα όσα κάνετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάληψη ενός σημαντικού έργου στη δουλειά σας, ή κάτι που σχετίζεται με τα κοινωνικά μέσα. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες, στον οίκο της επικοινωνίας κάνει σύνοδο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Σήμερα οι επικοινωνίες μπορεί να μην είναι τόσο σαφείς όσο θα θέλατε. Ελέγξτε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε, δύο και τρεις φορές. Παράλληλα μπορεί να μην καταλαβαίνετε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Γι’ αυτό πριν υποθέσετε πως ο/η αγαπημένος/η σας, σας επικρίνει για κάτι….τσεκάρετέ το!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε δυνατότητες! Ο νόμος της έλξης λειτουργεί για σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό, φωτίζει τον οίκο της πνευματικότητας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, εστιάστε στο διαλογισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με το Σύμπαν. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των οικονομικών σας. Τώρα η διαίσθησή σας και τα χρήματα…είναι πολύ συνδεδεμένα. Ό,τι κι αν αντιμετωπίσετε….εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσέχετε το πορτοφόλι ή τη τσάντα σας, όταν κυκλοφορείτε έξω.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα, όλα τα εμπόδια, διαλύονται μπροστά στα μάτια σας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου, η πανσέληνος στο Ζυγό είναι στον οίκο των πόρων σας. Αυτό φωτίζει διαφορετικές επενδυτικές δυνατότητες ή ευκαιρίες δανεισμού χρημάτων με καλό επιτόκιο. Αν έχετε επιχείρηση, ίσως κάνετε συζητήσεις σχετικά με ένα δάνειο. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ο Ερμής, στο ζώδιό σας, κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr