Ζωή Κωνσταντοπούλου κορωνοϊός: Δωρεά 3 κλινών ΜΕΘ στο «Παμμακάριστος»

0
56

Ζωή Κωνσταντοπούλου κορωνοϊός: Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας χρειάζεται ενότητα και ομοψυχία. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν μεγάλη μάχη με έναν άγνωστο εχθρό. Η στήριξη από όλη την κοινωνία είναι επιτακτική ανάγκη. Ο πολιτικός κόσμος έδειξε την στήριξη του δίνοντας ένα μέρος των χρημάτων από την βουλευτική του αμοιβή. Κάτι ανάλογο έπραξαν και κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής στις πρόσφατες εκλογές.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όπως έγινε γνωστό η πρώην πρόεδρος της Βουλής προχωρεί στη δωρεά και παράδοση προς το Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος, Νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό, 3 Κλινών ΜΕΘ-ΜΑΦ και 2 κλιβάνων, ως ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα κατά της Πανδημίας, για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Παραδίδονται άμεσα στο νοσοκομείο

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 16/4/20 και ώρα 1μ.μ. θα υλοποιηθεί το πρώτο τμήμα της δωρεάς με την παράδοση μία κλίνης ΜΕΘ/ΜΑΦ και δύο επωαστικών κλιβάνων, στο Γ.Ν. Παμμακάριστος. Η δωρεά θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου, με την παράδοση δύο ακόμη κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ, που έχουν ήδη εξασφαλισθεί.

Μέρος του υπόλοιπου ποσού θα διατεθεί, για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, αλλά και για να στηριχθούν με την αγορά και δωρεά αναγκαίων ειδών, άλλες προσπάθειες και πρωτοβουλίες της πρώτης γραμμής στο πεδίο του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της κοινωνίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας» επισημαίνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πηγή: Pagenews.gr